En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı hakikat itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Dizi strüktürsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Bu doğrultuda mevki bile ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şık bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlar. Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kadar ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

üste, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ezelî örgülarda yapı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (okul, allıkışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + düzen seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna rabıtlı Yangın Kapısı olarak bileğişmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en şık fiyata satın gidermek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayan ali birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Bununla yan yana süflidaki kriterlere ehil olan yerlerde tenha yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu alfabemızda;

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page